Tuesday, June 19, 2012

Min pappa!

 HEJ!

Idag bloggar jag för PhunnyFace så stämpeln hittar ni i butiken!
Igår fyllde min pappa år och jag dekorerade en påse med en present i!
 Stämpeln heter "Cool kille!
Många rosor en körsbärsblomma och en pärlswirl!

Ha en bra dag!



5 comments:

Majsan said...

Men vilken superfin presentpåse, så cool stämpel som du färglagt såå fint och så snyggt dekorerat med blommorna och swirlen, superdupertufft :)

KRAM MAJSAN

Susy said...

Påsen blev verkligen super snygg och jag gillar alla dina blomdekorationer!

KRAM MAMMA

Anita said...

Jätte cool påse. Din pappa måste ha blivit jätte glad.

Marita Johansson said...

En kanonfin påse

Kram

rolex kopior said...

Rolex odlar ett anmärkningsvärt fake Omega stort antal otvetydiga designfunktioner. Varumärket har förblivit lojalt mot unika element fake Hublot som ursprungligen inspirerades av deras funktioner, till exempel fake Cartier Mercedes-händer och datumförstoringsglaset. Dessa detaljer uttrycker varumärkets kärna som en tillverkare fake Patek Philippe av verktygsklockor och garanterar samtidigt omedelbart erkännande. Beslutsfattarna i Genève använder också dessa kända funktioner fake Panerai i de nya modellerna, vilket ger etiketten ett tillräckligt brett spektrum av variationer. I sina mer eleganta modeller integrerar Rolex fake Tag Heuer aktuella trender och hänger sig i ett bredare urval av färger och urtavlor. Men även när man kan välja fake Audemars Piguet mellan flera alternativ (till exempel för ramen och rattarna) är variationerna redan fake IWC välkända och distinkta nog så att dessa modeller lätt kan identifieras som Rolexes.
Denna fake rolex strategi är också tydlig i Datejust 41, som hade premiär 2016 och är avsett att ersätta det väl etablerade Datejust II på lång fake Rolex sikt. Rolex har lånat foderdiametern (41 mm) från veteranen, tillsammans med välkända designegenskaper såsom stavformade index, en rolex replica räfflad eller krökt ram och obeliskhänder; men nykomlingen erbjuder ett bredare urval av rolex kopia armband. Datejust II var endast tillgänglig med ett Oyster-armband, men nu erbjuder replika klockor Rolex Datejust 41 med det extra alternativet ett Jubilee-ett.